Blog

Zonnig lenteweer is in aantocht

2020-03-12
 | 

Goed nieuws! Na vele regenachtige dagen gaat het nu dan toch eindelijk gebeuren... Droog zonnig lenteweer is in aantocht. Geniet van fijne temperaturen rond de 14/15 graden. Heerlijk buitenweer dus! In het gunstigste geval kan het kwik op sommige plekken zelfs de 20 graden aantikken. Wij kunnen niet wachten! Vandaar dat we hieronder alvast 5 leuke lentetips voor je op een rijtje hebben gezet.

...  Kun jij ook niet wachten?

Ga dan direct naar onze spetterende kortingsactie

Of lees eerst lekker rustig onze zonnige tips.

  1. Ga uitgebreid picknicken

Haal je picknickkleed uit de kast en geniet van de heerlijke warme lentestralen! Kies een mooi plekje uit in het zonnetje, stal het eten uit en tast toe! Sluit de picknick af met een waterballonnengevecht, frisbeeën of een leuk potje badminton. Geniet samen met je kinderen optimaal van dit heerlijke moment in de natuur. Eettip: vers stokbrood met allerlei smeersels, salades, fruit en wraps scoren altijd goed!

  1. Bezoek de tropische vlindertuin Klein Costa Rica

Breng een bezoek aan de bijzondere vlindertuin Klein Costa Rica in Brabant. De tropische tuin heeft een oppervlakte van meer dan 880m². Je vindt hier allerlei soorten tropische bomen en planten en uiteraard vele vlinders (maar ook reptielen, kleurrijke vogels, vissen en schildpadden!). Je kijkt hier je ogen uit! Klein Costa Rica is goed te bereiken vanaf Vakantiepark De BercktPrinsenmeer en Brugse Heide.

  1.  Neem een kijkje bij een kinderboerderij of schaapskooi

Bij de lente horen natuurlijk lammetjes! Niets is schattiger en leuker om te zien, dan blije lammetjes die door de wei springen. In sommige schaapskooien kun je tijdens de speciale ‘Lammetjesdagen’ de lammetjes zelfs lekker vertroetelen. Op de kinderboerderij kun je natuurlijk nog veel meer schattige dieren knuffelen en aaien. Waar ga jij heen binnenkort?

  1. Lente BBQ!

Waarom zou je wachten tot de zomer met het aansteken van de BBQ? Trek een extra vestje aan in de avond en ga lekker dicht bij het vuur zitten. ’s Avonds wordt het ook alweer steeds langer licht, dus als je mazzel hebt kun je lekker extra lang van het zonnetje genieten! Want zeg nou eerlijk, barbecueën is eigenlijk vrijwel altijd een goed idee. Op onze vakantieparken heb je in ieder geval alle ruimte en vrijheid om samen de BBQ aan te steken!

  1. Maak een mooie lentewandeling door de natuur

Alle Oostappen Vakantieparken liggen vlakbij een mooi natuurgebied. Er zijn dus genoeg mogelijkheden voor een mooie lentewandeling (of fietstocht!), door de in bloei staande bomen en planten, te maken. Van alle mooie geuren en kleuren krijg je gegarandeerd een positieve boost!

Boek nu je vakantie met tot 40% korting

Wist je dat?

  1. Alle faciliteiten zijn inbegrepen
  2. Bij ons altijd de beste prijzen
  3. Unieke animatie tijdens alle schoolvakanties
  4. Al meer dan 30 jaar succesvol

ACSI RECRON   ADAC

 

De actuele invulling van de faciliteiten kan per park verschillen.

Heb je een vraag, of kunnen we je op een andere manier helpen?

Bekijk direct onze veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? We helpen je graag telefonisch op +31 (0)493 326 977 of stel je vraag op Facebook.

Wij zijn weer open vanaf 27 maart 2020!
(€0,90 p/gesprek)

Volg je ons al?

De beste aanbiedingen en last minutes per mail ontvangen? Laat je e-mailadres achter!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF

Sluiten

Oostappen parken

De mooise plekjes in Nederland en België

Met onze vakantieparken in Nederland en België ben je altijd verzekerd van een heerlijke vakantiebestemming. Oostappen Vakantieparken – Vakantie voor iedereen!

Vanaf 27 maart 2020 kun je weer terecht op vrijwel alle Oostappen Vakantieparken. Vakantiepark Hengelhoef opent op 3 april. Tot dan!