Lastminutes

Verantwoord vakantie vieren

Alle Nederlandse Vakantieparken zijn geopend voor recreatief verblijf. De Belgische vakantieparken openen vanaf 12 juni. Klik hier om de geplande openingsdata per vakantiepark te bekijken.

De volgende faciliteiten zijn momenteel geopend op de Nederlandse parken (uiteraard volgens de richtlijnen RIVM). De Oostappen Vakantieparken zijn groot opgezet, er is kortom voldoende ruimte om te voldoen aan de afstandregels en toch te kunnen genieten van de vakantie.

 • Subtropisch/overdekt zwembad Vakantieparken De Berckt, Prinsenmeer en Arnhem.
 • Buitenzwembad Vakantiepark Brugse Heide.
 • Indoorspeelpaleis Vakantiepark Prinsenmeer.
 • Strandbad van Vakantiepark Prinsenmeer en Marina Beach.
 • Horeca.

Het openen van onze vakantieparken doen we vanzelfsprekend op een veilige en verantwoorde manier. We hebben de afgelopen periode dan ook keihard gewerkt om alles gereed te maken voor de opening. Denk aan renovaties, onderhoud en uiteraard hebben we diverse maatregelen omtrent het coronavirus genomen. Dit alles om jou, als onze gast, op een veilige manier vakantie te kunnen laten vieren op onze parken. Werk jij met ons mee om er samen alsnog een top zomer van te maken? Ook op gepaste afstand staan we samen sterk!

 

Voldoende ruimte om 1,5 meter afstand te bewaren

We spreken nu extra van geluk dat we over 8 grote vakantieparken beschikken. Doordat ieder park bestaat uit een groot oppervlak, kun je gemakkelijk de 1,5 meter afstand aanhouden. Daarnaast houden we minimaal één plek vrij tussen de vakantieverblijven, zodat je genoeg ruimte hebt. Faciliteiten zoals de zwembaden, indoorspeelpaleizen ect. blijven tot op heden gesloten (m.u.v. de opsomming die hierboven staat). Er is echter voldoende ruimte om zandkastelen te bouwen bij het grote strandbad, lekker te genieten van de zon of te spelen bij de vele buitenspeeltoestellen. Bij Oostappen Vakantieparken heb je alle ruimte om op een verantwoorde manier lekker buiten te genieten!

Eten & drinken

Wij regelen diverse afhaalpunten voor onze snackbar en ijssalon. Denk aan blikjes en flesjes drinken, ijsjes, pizza’s en snacks (met een beperkter assortiment). Op het park zullen wij je informeren over de mogelijkheden. Dit alles is uiteraard ruim en veilig opgezet, zodat het jullie aan niets ontbreekt tijdens de vakantie. Daarnaast is de horeca weer geopend (met de benodigde maatregelen in acht genomen).

Tot 40% openingskorting

In deze vreemde tijd vinden veel veranderingen plaats, onze aantrekkelijke prijzen zijn echter onveranderd gebleven. Juist nu moeten vakanties betaalbaar blijven voor iedereen die het nodig heeft. Je kunt daarom nu met tot 40% openingskorting boeken! Werk jij met ons mee om er samen alsnog een top seizoen van te maken? Ook op gepaste afstand staan we samen sterk (onze vakantieparken bieden hier genoeg ruimte voor)!

Boek nu met tot 40% korting

 

Extra maatregelen

Lees hieronder een aantal van de extra genomen maatregelen:

Bekijk de PDF met algemene coronamaatregelen op de parken

 • Extra hygiëne- en desinfectiemaatregelen. Er wordt frequenter en grondiger schoongemaakt.
 • De balies bij de recepties zijn voorzien van plexiglas.
 • Het wassen van linnen gebeurt op professionele wijze (temperatuur >60 graden) waardoor virussen niet overleven.
 • Er zijn duidelijk instructies opgesteld voor de medewerkers.
 • Er mogen een beperkt aantal mensen in het receptiegebouw zijn.
 • Ter vervanging van het restaurant (dat tot op heden reeds gesloten blijft), kun je gebruikmaken van een onze afhaalservice.
 • Zoveel mogelijk betalen via PIN.
 • De openbare sanitaire voorzieningen zijn gesloten.
 • Dagbezoek, logees en visite, verjaardagsfeestjes, familiefeestjes en groepskamperen zijn niet toegestaan.

 

De vermelde prijzen zijn ter illustratie, er kunnen geen rechten aan worden ontleend. De daadwerkelijke boekingsprijzen zijn afhankelijk van locatie, accommodatie en periode.

We hebben onze prijzen inclusief gemaakt, om het je zo transparant mogelijk te kunnen presenteren. Alle tarieven zijn conform wetgeving incl. plaatsgebonden toeslagen en exclusief persoonsgebonden toeslagen. Je kunt zelf bepalen wanneer en hoe lang je vakantie wilt vieren op de Oostappen Vakantieparken.

Nederland

Bijkomende kosten kampeerplaats en verhuur per boeking:

 • Reserveringskosten: € 20,00
 • Toeristenbelasting p.p.p.n. (wisselt per locatie)
 • Lakenpakketten: € 9,50 p.p. (niet van toepassing bij kampeerplaatsen)

België

Bijkomende kosten kampeerplaats en verhuur per boeking:

 • Reserveringskosten: € 20,00
 • Lokale verblijfsonkosten p.p.p.n. (wisselt per locatie)
 • Lakenpakketten: € 9,50 p.p. (niet van toepassing bij kampeerplaatsen)

Wist je dat?

 1. Alle faciliteiten zijn inbegrepen
 2. Bij ons altijd de beste prijzen
 3. Unieke animatie tijdens alle schoolvakanties
 4. Al meer dan 30 jaar succesvol

ACSI RECRON   ADAC

 

De actuele invulling van de faciliteiten kan per park verschillen.

Heb je een vraag, of kunnen we je op een andere manier helpen?

Bekijk direct onze veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? We helpen je graag telefonisch op +31 (0)493 326 977 of stel je vraag op Facebook.

Wij zijn weer open vanaf 27 maart 2020!
(€0,90 p/gesprek)

Volg je ons al?

De beste aanbiedingen en last minutes per mail ontvangen? Laat je e-mailadres achter!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF

Sluiten

Oostappen parken

De mooise plekjes in Nederland en België

Met onze vakantieparken in Nederland en België ben je altijd verzekerd van een heerlijke vakantiebestemming. Oostappen Vakantieparken – Vakantie voor iedereen!

Vanaf 27 maart 2020 kun je weer terecht op vrijwel alle Oostappen Vakantieparken. Vakantiepark Hengelhoef opent op 3 april. Tot dan!