Parkinformatie

Vakantiepark Brugse Heide is bijzonder gelegen, midden tussen de natuurreservaten “Het Leenderbos” en “Malpie”. In deze oase van rust, kun je volop genieten van elkaar en de natuur.

Voor de (kleine) kinderen is er genoeg te beleven op het vakantiepark. Stap in het recreatietreintje om een leuk een rondje over het park te rijden of neem het stuur in eigen handen en rij een paar rondjes over de skelterbaan. Ook populair is de leuke midgetgolfbaan op het park. Voor kinderen tot 12 jaar zorgt het indoorspeelpaleis vooral voor veel speelplezier.

Wist je dat?

  1. Alle faciliteiten zijn inbegrepen
  2. Bij ons altijd de beste prijzen
  3. Unieke animatie tijdens alle schoolvakanties
  4. Al meer dan 30 jaar succesvol

Heb je een vraag, of kunnen we je op een andere manier helpen?

Bekijk direct onze veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? We helpen je graag telefonisch op 0493-326977 of stel je vraag op Facebook.

(€0,90 p/gesprek)

Volg je ons al?

De beste aanbiedingen en last minutes per mail ontvangen? Laat je e-mailadres achter!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF

Sluiten

Oostappen parken

De mooise plekjes in Nederland en België

Met onze vakantieparken in Nederland en België ben je altijd verzekerd van een heerlijke vakantiebestemming. Oostappen Vakantieparken – Vakantie voor iedereen!

Let op! Momenteel is alleen Vakantiepark Hengelhoef geopend. Vanaf 27 maart 2020 kun je ook weer terecht op alle andere Oostappen Vakantieparken. Tot dan!